Offerte aanvragen

IVP de Dakmeester

Dakonderhoud in regio Zuidland

Waaruit bestaat het dakonderhoud dat wij in regio Zuidland uitvoeren?

Er komen verschillende zaken kijken wanneer we bij jou in Zuidland of elders in de regio langskomen voor dakonderhoud. Onder meer een volledige inspectie van het dak behoort hiertoe. Zo zien wij of het dak nog in goede staat verkeert. Indien we hierbij kleine oneffenheden opmerken in de dakbedekking, kunnen we deze direct herstellen. Daarnaast behoren het reinigen van het dak en het koper- en zinkwerk, zoals dakgoten, tot de werkzaamheden van ons dakonderhoud in regio Zuidland.

Dakreparatie in West- en Oostvoorne en omgeving

De specialisten van ons bedrijf uit Vierpolders voeren ook graag een dakreparatie bij jouw pand in West- of Oostvoorne of omgeving uit. Een reparatie aan het platte dak of hellende dak van jouw pand kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Wellicht is er sprake van een daklekkage bij jouw pand, maar het kan ook zo zijn dat de dakbedekking verouderd is en een dakreparatie niet voldoet. In dat geval renoveren we de gehele dakbedekking voor je.

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen

Wil je IVP de Dakmeesters graag inschakelen voor dakonderhoud? Of wil je ons inschakelen in Oostvoorne of Westvoorne voor de reparatie van een dak bij lekkage of voor dakreparatie om een andere reden? Waar je ons ook voor nodig hebt, wij staan voor je klaar. Bel naar 0181 76 91 84 of stuur een e-mail naar info@ivoorneputten.nl voor een afspraak.