Offerte aanvragen

IVP de Dakmeester

Lekkage aan een dak in Rockanje of omgeving

De mogelijke oorzaken voor een lekkage aan het dak van jouw pand in regio Rockanje

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor er sprake is van een lekkend dak bij jouw pand in bijvoorbeeld Oostvoorne. Zo kan de volledige dakbedekking verouderd zijn, waardoor deze niet meer in staat is om water tegen te houden. Ook kan de dakgoot verstopt zijn, waardoor deze geen water meer kan afvoeren. Dit zijn slechts twee van de vele oorzaken die kunnen leiden tot een lekkage aan het dak van jouw pand in of rondom Rockanje. Wat de oorzaak van de daklekkage ook is, er is haast geboden en je zult spoedig een reparatie moeten uitvoeren; hiervoor komen de specialisten van ons dakdekkersbedrijf uit Vierpolders, nabij Nissewaard, graag bij jou langs.

Een lekkend dak laten verhelpen

Is er sprake van een lekkend dak bij jouw pand Nissewaard, Rockanje of omgeving en schakel je onze vakmensen in voor het verhelpen van deze daklekkage middels een reparatie? Dan sporen wij de lekkage spoedig op en zorgen we voor een passende oplossing. Afhankelijk van de ernst van de daklekkage, kan het dak van jouw pand in bijvoorbeeld Nissewaard plaatselijk gedicht worden middels een reparatie. Blijkt de volledige dakbedekking verouderd of aangetast, dan is een volledige renovatie noodzakelijk.

Kom snel in actie

Heb je een lekkage ontdekt aan het dak van jouw pand in Rockanje of elders in de regio en zoek je een bedrijf voor het uitvoeren van een reparatie? Wacht dan niet langer en schakel IVP de Dakmeesters uit Vierpolders in voor de reparatie van de daklekkage. Of het nu gaat om het repareren van een plat dak of hellend dak, wij staan voor je klaar wanneer je contact met ons opneemt via 0181 76 91 84 of info@ivoorneputten.nl.